BİR FİRMANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÇOK ÖNEMLİDİR…
14 TEM 2014

BİR FİRMANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÇOK ÖNEMLİDİR…

Tüm dünya da insanlar doğum günlerini kutlar, hayata başlanılan doğum gününü kutlamak bir alışkanlık haline gelmiştir. Herkes kendi çapında bir seromoni düzenler. Biz de Elimko olarak yıllardır, bu günümüze önem veririz ve belli bir seremoni ile kutlarız. Kuruluşumuzun ilk yıllarında, müzikli, yemekli geceler şeklinde kutlanan bu mutlu günümüz, son yıllarda tüm şirketimizdeki çalışanlarımızın aileleri, çocukları, hatta ebeveynleri dahil, tam Elimko ailesi şeklinde kutlanmaya başlanıldı ve devam ediyor. Hepimizin ortak bir noktada birleştiği, beraber aldığımız kararla piknik şeklinde kutluyoruz.

Elimko’nun kuruluş günü olan 14 Nisan’ı içine alan bir hafta Pazar günü, otobüslerle, özel araçlarla hep birlikte Ankara dışında bir piknik alanına giderek tüm günü orada geçiriyoruz.

Piknik yemekleri yeniliyor, oyunlar oynanıyor, yakan toptan, ip atlamaya kadar nostaljik oyunlarla herkes eğleniyor. Sonlara doğru Elimko doğum günü pastası alkışlar içinde kesiliyor, yeniyor ve mutlu bir şekilde piknik son buluyor. Bu modeli tüm Elimko çalışanları, çoluk- çocukları, hatta tüm ebeveynleri tercih ettiği için bundan böyle geleneksel hale gelmiş oldu. En son kuruluş pikniğimize 250 ye yakın Elimko ailesi fertleri katıldı.

Daha nice sağlıklı başarılı, kuruluş yıl dönümlerine diyelim…