Elimko ve Atom Ticaret'in ortak düzenlediği “Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçme Teknikleri Semineri” 20 - 21 - 22 Mayıs 2008 tarihinde Bursa'da yapıldı

Elimko ve Elimko Bursa bayisi Atom Ticaret A.Ş. tarafından ortak olarak Bursa’da düzenlenen “Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçme Teknikleri Semineri” 20 - 21 ve 22 MAYIS 2008 tarihlerinde aynı programın 1’er günlük tekrarı şeklinde Atom Ticaret A.Ş. Seminer Salonu' nda yapıldı.
Geniş katılımın olduğu seminer Elimko Satış ve Pazarlama Müdürü Sn. Kamil Gürsel tarafından “Otomatik Kontrol Formları (On-Off, Oransal, Oransal + İntegral + Türevsel, Zaman Oransal Kontrol Formları), Termokupl - Rezistans Termometre Uygulamaları, Mikroişlemci Donanımlı Cihazlar, ISO 9000 Konusunda Uygulanacak Kalibrasyon Yöntemleri ve Bu Alanda Kullanılan Cihazlar, Sıcaklık, Basınç, Seviye, Hız, Debi, Ağırlık, Gaz Analizi v.b. gibi Proses Parametrelerinin Ölçü, Kayıt, Kontrol Yöntemleri, Komple Otomatik Kontrol Sistemlerine Örnek Uygulamalar konularını içeren pratik - teorik olarak yaklaşımlar yöntemiyle verildi.

Bursa Semineri  Bursa Semineri