ELİMKO BAYİLER TOPLANTISI SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR…
28 NİS 2014

ELİMKO BAYİLER TOPLANTISI SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR…

 

Bu yıl düzenleyeceğimiz bayi toplantımızdan bir önceki Kıbrıs’ta yapılmıştı. En son yapılan bayi toplantımızda, Elimko ana bayileri Kıbrıs Mercure Otel’de buluşmuştu. Son derece samimi, keyifli bir ortamda gerçekleşen Elimko bayileri toplantısında en yüksek ciro sağlayan 3 bayi ve bir önceki yıla göre en yüksek ciro artışı gösteren firmalara ödülleri verilmişti.

Toplantı da Elimko’nun tarihçesi, üretimleri, kişisel gelişim sunumları büyük bir ilgi ile izlenmişti. Son gün salon takım oyunlarında heyecan doruğa erişmişti. Farklı kategorilerdeki takım oyunlarında yarışan bayiler, bu oyunlardan inanılmaz keyif almışlardı. Birinci ve ikinci gelen takımlara hediyelerini Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Malik Aviral ve Satış Pazarlama Müdürü  Sn. Kamil Gürsel vermişlerdi.

Akşam Akdeniz mutfağının inanılmaz lezzetlerini sunan bir restoranda damak tadları maksimuma erişmiş, büyük keyif alınmıştı. Birbirleriyle kaynaşan, dost olan bayiler “Elimko’nun başarısı bizim başarımız, bizim başarımız Elimko’nun başarısı” diyerek adeta haykırmışlar, mutluluk doruğa erişmişti.

Neşe içinde son bulan gecenin ertesi günü, tüm gün Kıbrıs gezilmiş, tarihi ve turistik yerler ilgi ile izlenmişti.

Her yönü ile mutlu olan Elimko bayilerine, Yönetim Kurulu Üyesi Malik Aviral, Elimko bayiler toplantısına katılarak gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmiş, belli aralıklarla, bu bayi toplantilarinin tekrar edileceği sözünü vermişti. Daha önceki yıllarda yapılan bayiler toplantısı ile mukayese edildiğinde bu kez çıtanın çok yükseklere çıktığını ve mükemmel bir toplantı gerçekleştiğini ifade etmişti. Gelecek yıllarda, yine aynı periyod da bir başka güzel yörede buluşmak üzere alanda vedalaşıldı. Bir çok bayinin   “En büyük Elimko başka büyük yok” diyerek uçağa binmeleri görülmeye değerdi.

Bu yıl bir başka bayi toplantısında buluşmak üzere…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlarından 
Sn. Rauf Denktaş'ın anıt mezarı başında...