Elimko ve EMO İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen “Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçme Teknikleri Semineri” 11 - 11 ARALIK 2007'de İstanbul'da yapıldı.

Elimko ve EMO İstanbul Şubesi tarafından ortak olarak İstanbul’da düzenlenen “Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçme Teknikleri Semineri” 11 - 12 ARALIK 2007 tarihlerinde düzenlenen seminer EMO İstanbul Şubesi (Beşiktaş) Seminer Salonu' nda yapıldı.
Katılımın yüksek olduğu seminer Elimko Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Malik Aviral ve Satış ve Pazarlama Müdürü Sn. Kamil Gürsel tarafından “Otomatik Kontrol Formları (On-Off, Oransal, Oransal + İntegral + Türevsel, Zaman Oransal Kontrol Formları), Termokupl - Rezistans Termometre Uygulamaları, Mikroişlemci Donanımlı Cihazlar, ISO 9000 Konusunda Uygulanacak Kalibrasyon Yöntemleri ve Bu Alanda Kullanılan Cihazlar, Sıcaklık, Basınç, Seviye, Hız, Debi, Ağırlık, Gaz Analizi v.b. gibi Proses Parametrelerinin Ölçü, Kayıt, Kontrol Yöntemleri, Komple Otomatik Kontrol Sistemlerine Örnek Uygulamalar konularını içeren pratik - teorik olarak yaklaşımlar yöntemiyle verildi.