Elimko Ankiros 2014 Fuarındaydı...

“Otomatik Kontrolda Güvenilir İsim” sloganıyla sizlerden aldığı güç ve destek ile sizlere hizmet eden  
Elimko Ltd. Şti. olarak bizler; 11- 13 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılan
Ankiros 2014 / “12.ULUSLARARASI DEMİR-ÇELİK VE DÖKÜM TEKNOLOJİLERİ, MAKİNA VE ÜRÜNLERİ İHTİSAS FUARI'nda yeni ürün ve sistemlerimizi sizlere taıntma fırsatı bulduk.
 
 

İZOLASYON AMAÇLI KULLANILAN CAM YÜNÜ ÜRETİM TESİSLERİNDE, ELİMKO YÜN SARMA VE PAKETLEME SİSTEMLERİ KULLANILIYOR…

İZOLASYON AMAÇLI KULLANILAN CAM YÜNÜ ÜRETİM TESİSLERİNDE, ELİMKO YÜN SARMA VE PAKETLEME SİSTEMLERİ KULLANILIYOR…

 

Elimko, son yıllarda giderek artan cirolarla, Ankara Ahiboz Fabrikalarında, Endüstriyel kuruluşların ihtiyacı olan mekanik aksamlar üretmektedir. Tasarımı, üretimi, montaj ve işletmeye hizmetleri Elimko tarafından gerçekleşen çok çeşitli ürünler, komple sistemler, hem ülkemizde, hem de yurt dışı pazarlarda yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Bu ürünlerden birisi de, İzolasyon amaçlı kullanılan, “Cam Yünü” ve “Taş Yünü” üretim tesislerinde, üretilen yünün polietilen ile sarılmasını ve ambalajlanmasını sağlayan  “Yün Sarma ve Paketleme Sistemi” dir. Bu ürün tamamen ELİMKO tasarımı bir sistemdir.

BİR FİRMANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÇOK ÖNEMLİDİR…

Tüm dünya da insanlar doğum günlerini kutlar, hayata başlanılan doğum gününü kutlamak bir alişkanlık haline gelmiştir. Herkes kendi çapında bir seromoni düzenler. Biz de Elimko olarak yıllardır, bugünümüze önem veririz ve belli bir seremoni ile kutlarız. Kuruluşumuzun ilk yıllarında, müzikli, yemekli geceler şeklinde kutlanan bu mutlu günümüz, son yıllarda tüm şirketimizdeki çalışanlarımızın aileleri, çocukları, hatta ebeveynleri dahil, tam Elimko ailesi şeklinde kutlanmaya başlanıldı ve devam ediyor. Hepimizin ortak bir noktada birleştiği, beraber aldığımız kararla piknik şeklinde kutluyoruz.

ELİMKO, NUMUNE ALMA SİSTEMLERİ İLE HEM YURT İÇİ, HEM DE YURT DIŞI PAZARLARDA…

Fabrikalarımızda, üretim aşamasında, kalite kontrolü amaçlı, üretim hattından numune alınır, test edilir, istenilen özellikleri  sağlıyor ise üretim devam eder. Elimko bu amaca yönelik, çok çeşitli sektörlere “Numune Alma Sistemleri” üretmektedir. Elimko Numune Alma Sistemleri, ihtiyaca uygun olarak, numunenin alınması, işlenmesi, ayrılması ve istenilen miktarın numune kabına alınması ile atıkların tekrar sisteme verilmesini içeren işlemleri gerçekleştiren özel bir sistemdir.

OMV SAMSUN ELEKTRİK SANTRALI, BEAMEX MCS200 KALİBRASYON MASALARINI SEÇTİ…

OMV Samsun Elektrik A.Ş’nin, 2010 yılında Samsun’un Terme İlçesi’nde inşasına başladığı “OMV Samsun Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali” 2013 yılından itibaren Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yaklaşık yüzde 3’lük kısmını karşılamaya başlamış ve Türkiye elektrik sektöründe yılda yaklaşık 6 TWh elektrik üretimi ile önemli bir pay almıştır.

600 milyon Euro’yu aşan bu yatırımda, Türkiye enerji piyasasında ulaşılabilecek en yüksek verimlilik seviyesine gelebilmek için en gelişmiş teknolojilerden yararlanılmıştır. OMV, yerel istihdam odaklı çevre bilinçli üretim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye ekonomisine desteğini sürdürmeye devam etmektedir.