DEVA İLAÇ FABRİKALARINDA Beamex KALİBRATÖR SİSTEMİ…
24 NİS 2014

DEVA İLAÇ FABRİKALARINDA Beamex KALİBRATÖR SİSTEMİ…

Deva Holding İlaç Fabrikası Beamex entegre kalibrasyon sistemi, MC6 çok fonksiyonlu kalibratör, kalibrasyon fırınları ve ilgili CMX kalibrasyon yazılımlarını Elimko’dan temin etti.

1958 yılında faaliyete başlayan DEVA Holding, Türkiye’nin köklü ilaç üreticilerinden birisidir.

Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve hammadde üretimi ve pazarlaması olan DEVA Holding, veteriner ilacı, kolonya ve tıbbi ampul üretimi de gerçekleştirmektedir.

Deva İlaç Fabrikası‘nın Türkiye’de üç üretim tesisi bulunmaktadır; Çerkezköy 1, Çerkezköy 2 ve Kartepe üretim tesisleri. Elimko, tüm bu tesislerin Entegre Kalibrasyon sistemlerini oluşturdu. Her tesis için ayrı ayrı; MC6 Çok fonksiyonlu kalibratör, iki adet farklı sıcaklık skalalarında çalışan “Saha Tipi” ve “Laboratuvar Tipi” kalibrasyon fırınları ve CMX Kalibrasyon yazılımı ile entegre bir kalibrasyon sistemi oluşturuldu. Hem laboratuvar da, hem de saha da kullanılmaya uygun olan bu kalibratörler ile DEVA’da üretilen her ilaçta artık Beamex ürünlerinin katkısı var.

Bilindiği gibi kalibrasyon denilince ilk akla gelen isimlerden birisi Beamex’tir. Bir dünya markası olan böyle bir firmayı temsil etmekten gurur duyuyoruz. Beamex gerçek bir “KALİBRASYON USTASIDIR”…